logo

Visie

Geen markt is zo aan veranderingen onderhevig als de ICT-markt. De innovaties op ICT-gebied brengen met zich mee dat veel organisaties hier de vruchten van plukken. Internet en E-commerce vormen nieuwe middelpunten van onze samenleving en spelen een steeds belangrijkere rol bij de integratie van bedrijfsprocessen, nieuwe PC's en netwerkbesturingssystemen bieden vooral meer op het gebied van beheer en management. Ontwikkelingen die hun weerslag hebben op onze economie want met de steeds verdere integratie van Internet in bedrijfsprocessen veranderd de manier van zakendoen.
De veranderingen in de markt en de ontwikkelingen op technisch gebied gaan gepaard met een toenemende vraag op o.a. het gebied van trainingsbehoefte, Mass-Storage, bandbreedte in netwerken en licentiebeheer.
BPSystems houdt deze ontwikkelingen nauw in de gaten. Zodoende kunnen wij uw organisatie te alle tijden adviseren, begeleiden en ondersteunen op zowel technisch als organisatorisch vlak.

Consultancy

BPSystems is een bedrijf, gespecialiseerd in kantoorautomatisering voor het midden en klein bedrijf. Naast levering van ICT infrastructuren leveren wij aanvullende diensten zoals consultancy, service en support. De ICT-oplossingen voor onze klanten zijn oplossingen gemaakt voor onze klanten en gecreëerd dóór mensen die werken bij BPSystems. Deze personal touch is een belangrijk kenmerk van onze bedrijf. Doordat we op een persoonlijke en adequate manier inspelen op uw ICT-vraagstukken, kunt u zich concentreren op uw eigen core-business en een voorsprong nemen op uw concurrenten.

Service & Support

Persoonlijk contact vinden wij zeer belangrijk. Wij wachten niet af tot een relatie iets van zich laat horen. Wij nemen tussentijds contact op met onze klanten met de vraag: "Alles naar wens?" Dit wordt in veel gevallen gewaardeerd en op deze manier behouden wij het contact. Bent u het met onze zienswijze eens en bent u op zoek naar een betaalbaar IT-bedrijf voor het beheer van uw netwerk of internet activiteiten? Bekijk deze website dan eens en neem vooral contact met ons op om eens te praten over wat wij voor jullie kunnen betekenen;

Doelgroep

Ieder bedrijf dat de computer gebruikt voor administratieve of andere taken merkt dat de computer een steeds zwaardere taak in het bedrijfsproces krijgt. U besteedt steeds meer tijd en geld om het systeem of netwerk alleen maar werkend te houden. Eigenlijk werk voor een systeembeheerder, maar daar is uw bedrijf waarschijnlijk te klein voor. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Wij leveren kennis en advies op maat op het gebied van netwerken en al uw "kleine" automatiseringsvraagstukken.
Verder kunnen wij tevens zorgdragen voor de presentatie van uw bedrijf op internet. De opbouw en het beheer van de website kunt u aan ons overlaten. Omvang en vormgeving en in volledig overleg met u, de klant. De afhankelijkheid van goed functionerende informatiesystemen wordt steeds groter en daarmee ook het belang van ICT-beheer. De diensten die BPSystems u kan bieden zijn dan ook op maat gesneden om uw informatiesysteem zo optimaal mogelijk op uw automatiseringsbehoefte te laten aansluiten en de beschikbaarheid en performance van uw netwerk zo hoog mogelijk te laten zijn;